Savjetovanje iz zaštite na radu

Savjetovanje iz zaštite na radu

Prema Zakonu o zaštiti na radu poslodavac je  obvezan organizirati i provoditi zaštitu na radu, vodeći pri tome računa o prevenciji rizika te obavještavanju, osposobljavanju, organizaciji i sredstvima.

Isto tako je obvezan provoditi prevenciju u svim radnim postupcima, u organizaciji rada i upravljanju radnim postupcima, pri čemu mora osigurati radnicima najveću moguću razinu zaštite na radu.

U svrhu unapređivanja sigurnosti i zaštite zdravlja radnika poslodavac je obvezan poboljšavati razinu zaštite na radu i usklađivati radne postupke s promjenama i napretkom u području tehnike, zdravstvene zaštite, ergonomije i drugih znanstvenih i stručnih područja, te ih je obvezan organizirati tako da smanji izloženost radnika opasnostima, štetnostima i naporima 

Sente kontrola nudi usluge savjetovanje poslodavaca u pogledu ispunjavanja svojih obaveza koje proizlaze iz Zakona i Pravilnika u području zaštite na radu.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

Autor: Renato Sente, 27. 12. 2017

Sente kontrola d.o.o.

095 1999 226

[email protected]

Drniška 20, Zagreb

 


Rukovanje ručnim motornim kosilicama

U nastavku je tumačenje ministarstva rada i mirovinskog sustava koje je bilo objavljeno na njihovim stranicama...

Pročitaj...

Osposobljavanje za prvu pomoć radnika medicinske struke

U nastavku je tumačenje ministarstva rada i mirovinskog sustava koje je bilo objavljeno na njihovim stranicama...

Pročitaj...

Obavijest inspekciji za ozljede u prometu

U nastavku je tumačenje ministarstva rada i mirovinskog sustava koje je bilo objavljeno na njihovim stranicama pod tumačenjima starog zakona o zaštiti...

Pročitaj...

Partneri